Voice Kids-voittaja Molly Rähinä Livelle!

Suomen ensimmäisen The Voice Kids –laulukilpailun voittanut 14-vuotias Molly on kansainvälinen poplupaus. 1500 The Voice Kidsiin hakeneen nuoren joukosta Krista Siegfriedsin joukkueessa itsensä voittoon laulaneen Mollyn ensimmäinen single ‘If I Ever Grow Up’ –julkaistiin digitaalisesti heti finaalilähetyksen jälkeen. Kansainvälistä poppia olevan kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Molly itse yhdessä Axel Ehnströmin ja Janne Huttusen kanssa, joista jälkimmäinen on myös tuottanut biisin. Kappaleen ja Mollyn tulevan albumin julkaisee Universal Music.

”Unelmani on käynyt toteen ja toivon, että pidätte singlestäni. Olen iloinen kulkemastani Voice Kids-matkasta sekä Universalin minulle antamasta luottamuksesta. Haleja!” – Molly

Ennen osallistumistaan The Voice Kidsiin musikaalisesti erittäin lahjakas Molly on saanut artistioppia Ruotsissa sekä Stage Academyssä että Lingman & Co -artistikoulussa. Samoissa paikoissa ovat oppia saaneet ja kilpailleet mm. Eric Saade ja Amy Diamond. Tätä ennen Molly on sijoittunut vuoden 2011 Talent –kilpailussa toiseksi, ollen tällöinkin kilpailun paras laulaja. Molly asuu ja käy koulua Helsingissä.

Mollyn esikoisalbumi julkaistaan keväällä 2014. Single ‘If I Ever Grow Up’ 10.11.2013.

Keikkamyynti:
Sami Siilin / Rähinä Live
puh. +358 44 578 7523
sami@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
puh. +358 40 846 0116
nora.norrlin@liekkipromotion.com