Super8 & Tab

EDM-kokoonpano Super8 & Tab on kansainvälisesti meritoitunut DJ-kaksikko joka on tehnyt tuttavuutta useiden legendaaristen klubien DJ-koppien kanssa, kiertäen mm. Ibizan, New Yorkin, Los Angelesin ja Lontoon maineikkaita klubeja. Sekä Super8 (Miika) että Tab (Janne) ovat olleet klubiskenessä mukana toistakymmentä vuotta, mutta vuonna 2005 alkanut yhteisprojekti löi vuotta myöhemmin maailmalla isosti läpi, kun yhtyeen toinen julkaisu Helsinki Scorchin´ päätyi Tieston kokoelma-CD:lle.

Uusien julkaisujen, sekä Armin van Buurenin ja Above&Beyondin kaltaisille trancen superstar-DJ:lle tehtyjen remixien myötä maailmalla suosioon noussut kokoonpano on esiintynyt kymmentuhatpäisille yleisöille lukuisilla festivaaleilla ympäri maailman (Etelä- ja Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Aasia ja Australia). Näitä tunnettuja festivaaleja ovat muun muassa ECD Las Vegas- ja Tomorrowland-festivaalit.

Lontoon legendaarisella Ministry of Sound Clubilla juhlittiin lokakuussa 2014 Super8 & Tabin ”Unified” -albumin julkaisua jolta on lohkaistu radiokanavilla ahkerasti pyörineet sinkut ”No Frontiers” ja ”Let Go”. Molemmilla sinkuilla featuroi brittiläinen laulaja Julie Thompson. Nykyään isolle Armada Musicille (mm. Armin Van Buuren) levyttävällä duolla on myös oma radiokanava Supertab Radio jossa pyörii lähetys joka toinen viikko n. 75 eri radioasemalla ympäri maailmaa. Super8 & Tabin sinkku ”Let Go” oli YleX:n vuoden 2015 Himotuimmat-listan sijalla 3.

Tiiviin ulkomaan rundaamisen ohella Super8 & Tab tekee vuoden 2017 aikana klubikiertueen Suomessa – keikat myydään nyt!

www.super8andtab.com
www.fb.com/super8tab (189k likes)
www.twitter.com/super8tab (92k followers)
www.instagram.com/super8andtab (19K followers)
www.youtube.com/super8andtab (12MIL + views)
hyperurl.co/super8tab 

Keikkakalenteri

hr

Tulossa pian

Kontakti

hr Keikkamyynti:
Sami Siilin
puh. 044 5787523
sami@rahina.com

Pressikuvat

hr

Tekniset riderit

hr Technical rider >>

Videot

hr