Rony Rex

Rony Vartio eli Rony Rex aloitti uransa kotibileiden olohuoneista ja on nopeasti noussut yhdeksi Suomen lupaavimmista DJ-lahjakkuuksista. Rony Rexin luova ja omaperäinen tyyli yhdistelee sulavasti bassopainoitteista klubimusaa, aina housesta garageen ja teknosta trappiin.

Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Rony Rex on ottanut yleisön haltuunsa karismaattisella lavapresensillään ja näyttävillä teknisillä soittotaidoillaan useilla isoilla festareilla sekä klubitapahtumissa ympäri Suomea. Muun muassa Flow’n, Weekendin, Summer Soundin ja Provinssin lavat ovat tulleet tutuiksi. Rony Rex on myös keikkaillut Euroopassa soittaen useilla tunnetuilla klubeilla. Suomessa hänet palkittiin helmikuussa 2014 genrensä vuoden tulokkaana.

Suomen DJ-taivaan nousevalla tähdellä on ollut mahdollisuus työskennellä erittäin vakuuttavien nimien kanssa. Hän on soittanut muun muassa Armand Van Heldenin, Mark Knightin, Dyron, Tommy Trashin, Knife Partyn, Borgoren, Feed Men, Nom De Stripin, Habstraktin, Far Too Loudin, Bingo Playersin ja Danny Avilan rinnalla.

Isot yhteistyöt, yhä suuremmat venuet ja lisääntyvä radiosoitto lupaavat Rony Rexille huikeaa tulevaisuutta.

Ronyn vuoden 2016 ja 2017 keikat myydään NYT!

www.ronyrex.com
www.facebook.com/itsronyrex
www.instagram.com/itsronyrex
www.soundcloud.com/ronyrex
www.twitter.com/itsronyrex
www.youtube.com/itsronyrex

Kontakti

hr Keikkamyynti:
Sami Siilin
puh. 044 5787523
sami@rahina.com

Keikkakalenteri

hr
Rony Rex Tour Dates

Pressikuvat

hr

Rider & presskit

hr – technical & catering rider >>presskit 2016 >>

Videot

hr