Robin

Suomen suosituimman poptähden Robinin uusin duettoalbumi Yhdessä julkaistiin 9.10.2015.  Robin duetoi albumilla lukuisten nimekkäiden artistien kanssa. Mukana ovat muun muassa Elastinen, Kasmir, Sanni, JVG, Mikael Gabriel, Tommy Lindgren, Club For Five ja legendaarinen Vesa-Matti Loiri. Yhdessä on 18-vuotiaan supertähden viides albumi ja se ylitti nopeasti platinarajan. Albumilta on julkaistu kaksi singleä:  ’Yö kuuluu meille’ feat. Santa Cruz, Brädi, Nikke Ankara, Jussi 69 ja ’Milloin nään sut uudestaan?’ feat. Kasmir.
Super-energisistä keikoista tunnetun Robinin ensimmäiset K18-keikat nähtiin syksyllä 2015. Ensimmäinen niistä oli Helsingin The Circuksessa 30.10. ja se oli ennakkoon loppuunmyyty. Syksyllä 2015 Yhdessä Tour kiersi useilla paikkakunnilla ja fiilis keikoilla oli huikea. Tätä ennakoi menestyksekäs festarikesä, joka osoitti fanipiirin laajentuneen yli sukupolvirajojen. Ikimuistoisia yhteislauluhetkiä koettiin myös kesällä 2016 muun muassa Lahden Summer Upissa, Rovaniemen Simerockissa ja Turun Ruisrockissa.

Robin täytti 18 vuotta 24. elokuuta 2016. Täysi-ikäisyyden myötä ja menestyksekkään Yhdessä Tourin jälkeen oli aika kokeilla jotain aivan uutta ja lähteä kiertämään Suomen kaupunkeja uudenlaisella konseptilla, joka huomioi sekä täysi-ikäiset että nuoremmat fanit.

Kaupungit Haltuun Tour otti nimensä mukaisesti kaupungit haltuun paikkakunnittain: Robin esiintyi viikonlopun aikana samassa kaupungissa ensin perjantai-iltana klubiympäristössä K18-yleisölle ja lauantaina ikärajattomalla keikalla koko perheelle. Keikkojen lisäksi Robin teki yllätysvierailuja kaupunkien mielenkiintoisissa paikoissa ja raportoi niistä omissa some-kanavissaan.

Robin kertoi ennakkoon kiertueesta seuraavasti: ”Viimeisen viiden vuoden aikana ollaan kierretty ympäri Suomea, mutta tähän mennessä en ole vielä ehtinyt perehtyä minkälaisia keikkakaupungit ja niiden asukkaat oikeasti ovat. Tällä kiertueella haluan tutustua kunnolla kaupunkeihin ja faneihini eri puolilla Suomea. Minulle saa lähettää somen kautta etukäteen ehdotuksia paikoista, joissa kannattaa käydä kussakin keikkakaupungissa. Teen lisäksi ennen keikkoja live-streamejä Facebookissa. Some-kanavieni kautta fanit pääsevät näkemään mitä lavan takana tapahtuu. Keikat tulevat olemaan myös show’n osalta uudenlaisia. Kesän jälkeen ollaan laitettu live-setti uusiksi ja luvassa on paljon hittejä. Järjestän myös joka keikalla hauskan kilpailun, jossa eri kaupungit voivat ottaa mittaa toisistaan.”

Vuoden 2016 viimeinen keikka oli Oulussa 10.12.2016. Faneja kuitenkin ilahduttaa tieto, että Robinin keikat jatkuvat heti helmikuussa 2017.

Robin on myynyt alle neljässä vuodessa yhteensä yli 530.000 levyä. Robin palkittiin vuonna 2014 erikoismaininnalla Kaikkien aikojen katsotuimmasta suomenkielisestä musiikkivideosta: ’Frontside Ollie’-musiikkivideota on tähän mennessä katsottu jo 14 830 880 kertaa! Yhteensä Robinin virallisia YouTube-videoita on katsottu jo yli 100 miljoonaa kertaa! Robin onkin eittämättä yksi Suomen suosituimmista YouTube- tähdistä. Sosiaalisen median supertähdellä on 73 miljoonaa striimausta Spotifyssa, 380.000 seuraajaa Instagramissa, 138.000 seuraajaa Facebookissa ja 42 500 seuraajaa Twitterissä.
Robin valittiin Vuoden 2015  positiivisimmaksi suomalaiseksi ja hän toimii World Visionin kautta Kenian Ng’oswetin lasten oikeuksien lähettiläänä.

www.robinmusic.fi

Keikkakalenteri

hr

Tulossa pian

Kontakti

hr Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
mika@rahina.com
puh. 044 2696072

Haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Universal Music Oy tara.kojonen@umusic.com

Robin Management:
Mikko Saukkonen / Comusic Management
mikko@comusic.fi
puh. 0400 539 599

Pressikuvat

hr

Tekniset riderit

hr Panu Pikkuaho 040 769 8537
Panu.pikkuaho@me.com fanituote_banneri2

Videot

hr