Osmo Ikonen

Suomen lahjakkaimpiin muusikoihin lukeutuva multi-instrumentalisti ja lukuisista tv-ohjelmista tuttu Osmo Ikonen julkaisi 16.10. uuden Let It Out -nimeä kantavan EP-levyn. EP:n nimikappaleen lisäksi levyllä kuullaan myös Suomen eturivin räppäreihin lukeutuvaa Redramaa, joka käy fiittaamassa funkkaavalla ”Bass”-biisillä. Levyn päättää keväällä sinkkuna julkaistu ja radiosoittoakin saanut ”Rubba Dubba Love”.

Osmo Ikonen on julkaissut urallaan kaksi sooloalbumia, Stories From Within (2008) ja Heaven Or Hell Is Just A State Of Mind (2010). Jälkimmäiseltä albumilta löytyvä ”Heaven or hell” -single soi laajalti radioissa Keski-Euroopassa ja oli parhaimmillaan kuudenkymmenenviiden soitetuimman radiosinglen joukossa Saksassa. Kappale valittiin myös BBC2-radiokanavan soittolistalle syksyllä 2011.

Oman soolouran lisäksi Ikonen tunnetaan muun muassa supersuosituista SuomiLOVE- ja Voice of Finland tv-ohjelmista. TV-ohjelmien lisäksi hän soittaa myös selloa Emma-palkitussa jazz-yhtyeessä Oddarrang, bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsin riveissä ja koskettimia Sunrise Avenuen livekokoonpanossa. Ikonen on ollut myös tuottamassa Elastisen viimeisintä Iso kuva -albumia.

Osmon kevään ja kesän keikat myydään nyt!

Keikkakalenteri

hr

Tulossa pian

Kontakti

hr
Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. 044 2696072
mika@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Sami Rikala / Sony Music
Puh. 0400 766 879
sami.rikala@sonymusic.com

Pressikuvat

hr