Nelli Matula

2016 alkuvuodesta 21-vuotias Nelli Matula päätti lähettää Rähinä Recordsille demon. Espoosta kotoisin olevan nuoren laulajan lahjakkuus ja persoonallinen soundi herättivät levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.

Nelli Matula on kirjoittanut biisejä lapsesta asti ja haluaakin olla koko tekoprosessissa vahvasti mukana. Parhaillaan artisti työstää ahkeraan ensimmäisen albuminsa biisejä, kirjoittaa tekstejä ja työskentelee alan ammattilaisten kanssa. Hän aloitti syksyllä 2016 opintonsa Helsingin Pop&Jazz konservatoriossa.

Nelli Matula on opiskellut Espoon musiikkiopistossa klassista poikkihuilua sekä popjazzlaulua. Musiikin lisäksi hän on harrastanut tanssia koko ikänsä. Musiikista puhuttaessa tanssi tuleekin usein esille. Se on hänelle tärkeä osa elämää ja itsensä ilmaisua.

Nelli Matulan ensimmäinen single ”Kato Vaan” julkaistiin heinäkuun lopussa ja kappale oli yli kolme viikkoa Spotifyn top 50 -listalla sekä Suomen virallisella striimauslistalla. Hänen toinen singlensä ”Lemmikki” julkaistiin 26. lokakuuta ja se on striimannut kultaa.

FACEBOOK
INSTAGRAM
SPOTIFY

Keikkakalenteri

hr

Päivämäärä Kaupunki & keikapaikka Ikäraja Lipunmyynti Muuta
30.09.17 Kankaanpää, Stage Bar & Nightclub with Uniikki
13.10.17 Helsinki, Pressa Rähinä Special
16.10.17 Helsinki, M/S Viking Mariella S Rähinä Special

Kontakti

hr Keikkamyynti:
Mika Sorola
puh. 044 2696072
mika@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs
jaana@rahina.com

Pressikuvat

hr

Tekniset riderit

hr
– tulossa!

Videot

hr