Milla Lehto

MILLA LEHTO on Pussy eau de Clubin kasvatti ja vaikuttanut vahvasti Suomen underground klubi-skenessä jo 17 vuoden ajan ja hän on kiistatta noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista djstä. Milla keikkailee tiuhaa tahtia Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa ja on jakanut lavan mm. Mark Knightin, Neelixin, Jay Lumenin, Dave Seamanin ja Manuel De La Maren kanssa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident djnä sekä promoottorina BASS GAME konseptissa Helsingissä. Milla on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

Milla on soittanut myös drum’n bass, sekä breakbeat keikkoja ja vuonna 2012 hän kiinnostui myös progressiivisesta psytrancesta ja näin syntyi toinen dj alias C.A.T.

Milla Lehdon ja Dj Orkidean yhteistyössä tuotettu “GAME ON” nousi Beatportin minimal top-100 listan sijalle 49. Millan, Zacharianin ja Krutin uusin julkaisu “Ambush” on tulossa pian ulos 303lovers labelilta.

Facebook / Instagram / Soundcloud

 

Keikkakalenteri

hr Tulossa pian!

Kontakti

hr

Keikkamyynti:
Sami Siilin / Rähinä Live
puh. +358 44 578 7523
sami@rahina.com

Promokuvat

hr