Krista Siegfrids

Loistava liveartisti sekä viihdyttäjä Krista Siegfrids voitti keväällä 2013 Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja edusti Suomea saman vuoden Euroviisuissa Malmössä. Krista ja Team Ding Dong eteni upeasti viisufinaaliin hittibiisillä “Marry Me”. Krista nähtiin myös TV:ssä ”The Voice of Finland” -ohjelman ensimmäisellä kaudella energisenä ja karismaattisena artistina osana Michael Monroen tiimiä.

Tammikuussa 2013 Krista sai levytyssopimuksen Universal Musicilta ja debyyttialbumi ”Ding Dong” julkaistiin toukokuussa 2013. Energinen ja menevä albumi sisältää 10 kappaletta, joista Krista on säveltänyt ja sanoittanut suurimman osan. Albumilta on lohkaistu tähän menessä myös sinkut ”Amen” ja ”Can You See Me?”. Helmikuussa 2014 Krista julkaisi UMK-finaalissa uuden sinkun ”Cinderella”.

Viimeisimmät ahkerasti radiokanavilla soineet singlet ”On & Off” ja ”Better On My Own” julkaistiin vuonna 2015. Sinkut ovatkin ensikosketus Kristan tulevan albumin aikuisemmasta linjasta.

Helmikuussa 2016 Krista toteutti suuren unelmaansa osallistuen Ruotsin Melodifestivalen-viisukarsintaan. Karsinnassa Krista esitti ruotsinkielisen kappaleen ”Faller”, jonka hän on tehnyt paikallisten biisinkirjoittajien kanssa. Marraskuussa 2016 Krista julkaisi viimeisimmän klubahtavan sinkun ”Be Real”.

Alkuvuodesta 2017 Krista juonsi UMK:n jo toista vuotta peräkkäin. Helmikuussa Krista jahtaa unelmaansa Ruotsin Melodifestivalenilla jonne hänet kutsuttiin ehdokkaaksi.

Krista kiertää Suomea bändinsä kanssa ravintoloissa, festareilla ja erilaisissa tapahtumissa. Keikoille on saatavilla myös pienempi Krista & tanssijat-kokoonpano tai akustinen duo. Fantastinen Krista antaa keikoilla aina kaikkensa – luvassa on siis kunnon show jossa on paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

www.facebook.com/kristasiegfridsofficial/

Keikkakalenteri

hr

Päivämäärä Kaupunki & keikapaikka Ikäraja Lipunmyynti Muuta
09.09.17 Vaasa, M/S Wasa Express S
30.10.17 Helsinki, M/S Viking Mariella S

Kontakti

hr

Keikkamyynti:
Sami Siilin / Rähinä Live
puh. 044 578 7523
sami@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Universal Music Finland
puh. 050 467 3269
tara.kojonen@umusic.com

Pressikuvat

hr

Tekniset riderit

hr

BAND TECH RIDER >>
SINGBACK TECH RIDER >>

Videot

hr