Daniel Okas

Daniel Okas on 19-vuotias artisti ja tubettaja, jolla on vahva musikaalinen tausta: Hän on soittanut klassista pianoa 5-vuotiaasta lähtien. Vuonna 2015 Daniel latasi pianolla säestetyn cover-version Major Lazerin hitistä ”Lean on”, videosta tuli nopeasti viraalihitti. Daniel on tehnyt videoita myös muiden artistien kanssa -videoissa artistit versioivat omia kappaleitaan Danielin säestämänä, näihin artisteihin lukeutuvat mm. Vilma Alina,SAARA, Artem x Yonas ja Sini Yasemin. Daniel on myös aiemmin featannut Tuulin singlellä ”Justin”.

”Maaliskuussa 2016 aloin vloggaamaan aktiivisesti ja nyt seuraajia kanavalla on 35 000. Yhtenä syynä kanavan seuraajamäärien nopeaan nousuun oli sovellus nimeltä Periscope. Tein sinne livelähetyksiä, joissa soitin katsojien toivelauluja. Mulla on absoluuttinen sävelkorva, jonka ansiosta kykenen soittamaan jokaisen kuulemani kappaleen ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen”, kertoo Daniel.

Daniel Okas julkaisi 26. huhtikuuta ensimmäisen sinkkunsa ”Tanssit mulle”, joka on huoleton tarina ihastumisesta. Hän on sanoittanut kappaleen yhdessä Vilma Alinan ja Aku Miettisen kanssa, kappaleen tuotannosta vastaa Anton Soini.

Instagram
YouTube

Keikkakalenteri

hr

Tulossa pian

Kontakti

hr

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. 044 2696072
mika@rahina.com

Pressikuvat

hr