PARIISIN KEVÄÄLTÄ UUSI ALBUMI SYYSKUUSSA

Pariisin Kevään neljäs albumi Jossain on tie ulos ilmestyy 13. syyskuuta. Albumin ensimmäinen single Odotus julkaistiin perjantaina 16.8. Levyn on tuottanut itse Arto Tuunela.

Yhtye starttaa syksyn keikkarupeaman Joensuun Lehtiä Ilosaaressa–tapahtumasta 12. syyskuuta. Jossain on tie ulos-albumin julkaisukeikka on Helsingin Tavastiaklubilla syyskuun 27. päivä. Loput syksyn kiertuepäivät julkaistaan pian.

Pariisin Kevät julkaisi vuonna 2008 paljon huomiota herättäneen ja myyntimenestykseksi nousseen debyyttialbuminsa; kriitikoiden ylistämä Meteoriitti listattiin vuoden 2008 parhaiden julkaisujen joukkoon ja levylle myönnettiin myös Emma-ehdokkuus vuoden debyyttialbumi-kategoriassa. Keväällä 2010 julkaistiin yhtyeen toinen pitkäsoitto Astronautti ja vasta saman vuoden kesällä Tuunela johdatti Pariisin Kevään Ilosaarirockiin kauan odotetulle ensikeikalle. Astronautti –albumi myi kultaa kesällä 2011. Astronautti –albumi oli ehdolla Emma-gaalassa Vuoden pop / rock –albumiksi ja levyn ykköshitti Tämän kylän poikii oli ehdolla Vuoden biisiksi. Yhtye valittiin Rumbassa vuoden 2010 Läpimurroksi. Yhtyeen kolmas albumi Kaikki on satua ilmestyi 2012 helmikuussa. Levyn single Kesäyö oli vuoden 2012 soitetuin radiobiisi.

www.pariisinkevat.com
www.facebook.com/pariisinkevat

Lisätiedot + haastattelupyynnöt:
Katja Vauhkonen / Sony Music
Katja.vauhkonen@sonymusic.com
Puh. 0207 421 500
www.sonymusic.fi

Keikat:
Sami Siilin / Rähinä Live Oy
+358 44 578 7523
sami@rahina.com