Mighty44 palaa uudella kappaleella JUMP

Suomalainen huippusuosittu dancepop-yhtye Mighty44 palaa energisellä ja kesäisellä kappaleella Jump, joka on tänään julkaistu digitaalisesti iTunesissa ja Spotifyissa. Kappale on toimitettu myös tällä viikolla radioihin, jossa se on saanut loistavan vastaanoton.

”Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta yhtyeen ensimmäisestä albumista ja halusimme juhlistaa sitä Jump-kappaleella. Uudessa biisissä on tämän päivän soundia, mutta samalla tunnistettavaa Mighty44 -soundia.”Mighty44:n Jet Lili kertoo.

Mighty44:n vuonna 2003 julkaistu esikoisalbumi “Greatest Hits vol.1” myi kultaa ja nosti yhtyeen suuren yleisön suosioon. Menestys jatkui radiohittien siivittämällä “Headbanger” albumilla. Viimeisin ”Sky Rockers”-levy  ilmestyi vuonna 2007 parin vuoden tauon jälkeen. Megahittien ”Mighty44” ja “Superstar” lisäksi yhtye tunnetaan erityisesti kappaleistaan”Push It”, ”Still Rockin” sekä ”This Love”. Mighty44:n hieman uudistuneen kokoonpanon muodostavat Mr. B, Jet Lili sekä uusi jäsen Jay Em, joka toimi“Sky Rockers”-albumin tuottajana.

Yhtye tunnetaan energisten kappaleidensa lisäksi myös räjähtävästä keikka-energiasta ja kovasta livekunnosta.

www.mighty44official.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music / Heli Puhakka
heli.puhakka@warnermusic.com

Keikat:
Rähinä Live / Sami Siilin
Puh. +358 44 578 7523
sami@rahina.com