Krista Siegfrids ja Elastinen The Voice Kidsin tähtivalmentajiksi!

Syksyllä Nelosella alkavan The Voice Kidsin 8–14-vuotiaita laulajalahjakkuuksia valmentaa kolme musiikkialan ammattilaista: The Voice of Finlandistakin tuttu Elastinen, PMMP:n Mira Luoti ja tuore euroviisuedustajamme Krista Siegfrieds.

1999–2004 syntyneille 8-14-vuotiaille laulajalupauksille suunnattu hyväntuulinen The Voice Kids alkaa Nelosella syksyllä 2013. Ohjelmaan haki yli 1 500 lasta ja nuorta, joista 280 pääsi koelauluihin saakka. Ääni ratkaisee -vaiheessa nähdään sata lasta ja nuorta.  ElastinenMira Luoti ja Krista Siegfrids odottavat innolla alkavaa pestiään tähtivalmentajina.

”Siinä on jotain tosi mystistä ja lumoavaa, kun lapsi osaa laulaa. Odotan, että tässä skabassa saattaa tulla jopa suurempia tunteita ja tunneskaaloja kuin aikuisten versiossa”, Elastinen toteaa.

Laulaja Mira Luoti tunnetaan suositun ja useasti palkitun PMMP:n toisena laulusolistina – ja energisenä lavaeläimenä.  Mira on myös ihastuttanut ja liikuttanut lukuisissa musikaalirooleissa (muun muassa Rent ja Paluu 80-luvulle) – ja jaksaa ilahduttaa jatkuvasti persoonallisilla ja näyttävillä tyylivalinnoillaan. Telinevoimistelijana aiemmin kilpaillut Mira on myös valmentanut nuoria ja lapsia lajissa.

”Turku kuvauspaikkana on fantastinen, ja ihmiset, joiden kanssa teen töitä, ovat tosi huipputyyppejä”, Mira tiivistää ennakkotunnelmansa The Voice Kidsistä.

Valoisa ja valloittava laulaja Krista Siegfrids tuli tutuksi The Voice of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta. Räväkkänä ja valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Krista on luonut määrätietoisesti omaa uraansa – ja on viihtynyt muun muassa musikaalilavoilla (Play MeMuskettisoturiHou, hou, ihan mahdoton kabareego, go). Tänä vuonna hän edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Malmössä itse tekemällään kappaleella Marry Me. Krista on ollut paljon tekemisissä lasten kanssa – hänen luokanopettajan opintonsa Vaasassa ovat loppusuoralla, ja lisäksi hän on Miran tavoin ensin kilpaillut telinevoimistelussa ja sitten valmentanut lapsia ja nuoria. The Voice Kidsin tähtivalmentajan pesti on siis hänelle luonteva ja innostava työ.

”Ihan mahtavaa, olen niin fiiliksissä tästä! Tiedän, että Suomessa on niin paljon talentteja. Lapset kuuntelevat kansainvälistä musaa ja seuraavat, mitä kansainväliset tähdet tekevät. Olen varma, että nämä lapset gonna blow me away”, Krista hehkuttaa.

Hurmaavan hymynsä ja tarttuvan innostuksensa myötä The Voice of Finlandista koko kansan tietoisuuteen noussut Elastinen on sydämellinen valmentaja ja armoton liekittäjä. Hip hop -artistina, musiikkituottajana ja oman Rähinä Records -levy-yhtiönsä toimitusjohtajana työskentelevä Elastinen on pitänyt hyvää huolta omista valmennettavistaan myös AnkkaRäp 2012 -ohjelmassa Nelosella. Elastinen vei Mikko Sipolan voittoon The Voice of Finlandin ensimmäisellä kaudella.

”Kannattaa lähteä erittäin avoimin mielin eikä odottaa liikoja, ettei jännitä turhaan, vaan ottaa kaiken ilon kautta. Kilpailussa lähdetään hakemaan suuria kokemuksia ja hyvää fiilistä. Niitä me kolme lupaamme lapsille. Valmentamisemme perustuu nimenomaan hyvään fiilikseen ja energiaan”, Elastinen summaa.

The Voice Kids – tästä on kyse: 
The Voice Kids
 -kilpailun vaiheet ovat pitkälti tutut The Voice of Finlandista: Ääni ratkaisee, Kehäkamppailut, Semifinaalit ja Finaalit. Mukana nuoria lupauksia opastamassa ja kannustamassa ovat tietysti asiansa osaavat loistavat tähtivalmentajat musiikkialalta sekä ammattilaisjuontajat. The Voice Kids perustuu samannimiseen hollantilaiseen ohjelmaformaattiin. Nelonen julkistaa The Voice Kidsin juontajat myöhemmin.


Katso Elastisen, Miran ja Kristan tuore videohaastattelu Ruudusta

******
Haastattelu- ja kuvapyynnöt The Voice Kidsistä:

Nelonen Median tiedotus, tiedotus@nelonenmedia.fi

Lisätiedot The Voice Kidsistä:

Nelonen, vastaava tuottaja, Tatu Ferchen, tatu.ferchen@nelonenmedia.fi tai 040 0826 112