Fintelligensin viimeinen keikka 5.12. Rähinä Livessä Nosturissa

Fintelligens jättää keikkalavat juhlallisin menoin Rähinä Livessä 5. joulukuuta. Faneille tämä on viimeinen mahdollisuus kuulla livenä Fintelligensin biisejä sekä kokea artistien energinen lava-show. Nosturin keikka tulee olemaan Fintelligensin toistaiseksi viimeinen, jonka jälkeen artistit Elastinen ja Iso H keskittyvät sooloalbumiensa tuotantoihin. NRJ:n Rähinä Iltapäivässä kerrotaan Elastisen johdolla kuulijoille mielenkiintoisimpia tapahtumia Rähinästä ja Fintelligensistä vuosien varrelta.

Rähinä Live on tarjonnut faneille aina yllätyksiä ja tuleva show tulee Rähinän artistien mukaan olemaan vuoden paras ilta. Tämäkään vuosi ei tule olemaan poikkeus, kun Nosturissa juhlistetaan samalla Brädin toisen sooloalbumin ”Näis Kengis” julkaisua sekä Fintelligensin viimeistä keikkaa. Brädin albumin ensimmäinen single ”Lämpöö” sai räjähtävän lähdön, ja nousi YleX:n A-soittolistalle välittömästi ilmestyttyään. Brädin toinen single ”Happee” on jatkanut samaa nousujohteista linjaa, ja nousi upeasti Suomen Virallisen Latauslistan kärkeen. Brädi kertoo odottavansa jo innolla Rähinä Liveä, jossa hän pääsee esittämään uuden albuminsa biisejä.

”Ihan huikeata, kun uusi levy tulee nyt ulos, ja pääsen juhlistamaan sitä Nosturissa kaikkien Rähinän artistien ja fanien kanssa. Illasta tulle vieläkin siistimpi! Rähinä Live on vuoden odotetuin keikka ja sitä odottaa aina jännityksellä”, Brädi hehkuttaa.

Ensimmäinen Rähinä Live järjestettiin Gloriassa vuonna 2001. Artisteille Rähinä Live on vuosittainen perinne, jossa keikkayleisölle tarjotaan täyttä pauketta monta tuntia putkeen. Vuosien saatossa Rähinä Live on ammattimaistunut ja artistien määrä on kasvanut huomattavasti ensimmäisistä vuosista, kertoo Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Kimmo ”Elastinen” Laiho.

Rähinä Recordsin artisteja ovat muun muassa Brädi, Fintelligens, Uniikki, Timo Pieni Huijaus, Puhuva Kone, Wava ja Spekti. Rähinä Liven jatkoja tullaan viettämään Namu-klubilla.

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie
Puhelin: 043 8200997
essi@rahina.com