Fintelligens jää tauolle

Suomen suosituin viihdeorkesteri ja hiphop-yhtye aloittavat yhteisen konserttikiertueen 4. marraskuuta Tampere-talolta. Riku Niemi on sovittanut Fintelligensin suurimmista hiteistä erikoisversiot 25-henkisen RNO:n ja Fintelligensin muodostamalle kokoonpanolle. Konserteissa yhdistetään eri musiikkityylejä saumattomasti toisiinsa.

Konserttikiertue tulee olemaan Fintelligensin viimeinen, koska yhtye jää joulukuun 5:nnen jälkeen määrittämättömän pituiselle tauolle. Iso H ja Elastinen lupaavat yleisölle unohtumattomia kokemuksia sekä liudan yllätyksiä. Iso H kertoo, että yhteistyö Riku Niemi Orchestran kanssa on ollut yksi hänen pitkän musiikkiuransa kohokohtia. Elastinen täydentää, että on ollut mieletöntä kuulla omat biisit sovitettuna isolle orkesterille.

Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä Finlandia-talolla maaliskuussa. Vastaanotto ja yleisön ylistävä palaute innostivat järjestämään yhteisen konserttikiertueen. Elastisen mielestä jokaisen fanin on pakko nähdä ainakin kerran Fintelligensin ja RNO:n yhteinen konsertti.

Riku Niemi Orchestran ja Fintelligensin kiertueen lippujen ennakkomyynti on käynnistetty.

KIERTUEAIKATAULU:
Su 04.11. klo 19.00 Tampere-talo
Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens
Lippupiste

La 10.11. Hullu Poro Areena, Levi
Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens

To 22.11. klo 19.00 Verkatehdas, Hämeenlinna
Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens
Lippupalvelu

La 24.11. klo 19.00 Tapiolasali, Espoo
Riku Niemi Orchestra ja Fintelligens
Lippupiste

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie
Puhelin: 043 8200997
essi@rahina.com