Elastisen uusi musiikkivideo on täyttä rähinä-meininkiä

Elastinen ja Rähinän artistit Uniikki, Timo Pieni Huijaus, Tasis ja Spekti tarjoavat tuoreella musiikkivideolla faneilleen kunnon rähinä-meininkiä. Osuvassa cameoroolissa Diktaattorimiehen vaimona nähdään NRJ:n Tuija Pehkonen. Loppuviikko-biisi löytyy Elastisen huhtikuussa julkaistulta sooloalbumilta. Artisti keikkailee ahkerasti koko kesän ympäri Suomen eri festivaaleilla.

Videon idean keksi Tasis, joka tekee videolla hulvattoman hauskan roolin trubaduurina. Käsikirjoitusta työstettiin yhdessä koko porukan kanssa, ja jokaiselle artistille on luotu omanlaisensa humoristinen roolihahmo musiikkivideota varten.

”Fiilis oli mahtava, kun päästiin pitkästä aikaa kuvaamaan videota kunnon rähinä-jengi biisiin, ilon kautta mentiin. Vuorokauden ympäri jatkuneet kuvaukset takasivat sen, että meininki meni juurikin niin sekavaksikin kuin pitkin. Tämä saattaa olla videolla nähtävissä”, Uniikki nauraa.

”Mahtavaa, että Teen Mitä Haluun -videolta tutun Diktaattorimiehen tarinaa saatiin jatkettua tämänkin videon yhteydessä”, Spekti hehkuttaa.

Musiikkivideo on Anatom Picturesin käsialaa, joka on tehnyt useita tuotantoja viimeisen vuoden aikana Rähinä Recordsin eri artisteille. Videon ohjauksesta vastasivat Tom Hakala ja Jan-Erik-Olin.

Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia myös muille artisteille sekä toimii oman Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana. Kiireisenä artistin pitää koko kesän The Voice of Kidsin kuvaukset, soolokeikat sekä uudet musiikkiprojektit.

Elastinen
Elaksis Kivi 2004
Anna Soida 2006
E.L.A. 2007
Joka Päivä Koko Päivä 2013

Fintelligens
Renesanssi 2000
Tän Tähtiin 2001
Kokemusten Summa 2002
Nää Vuodet 1997-2003
Lisää 2008
Mun Tie Tai Maantie 2010
Täytyy Tuntuu 2011

Haastattelupyynnöt ja valokuvat:
Rähinä Records
Essi Kivitie
puhelin 043 8200 997, essi@rahina.com