Brädin uusi musiikkivideo ”Yksi ja Ainoa”

Brädi on työstänyt yhdessä Sami Saaren kanssa kappaleen ”Yksi Ja Ainoa”, jolla tehdään kunniaa Saaren vanhalle hitille ”Ainutkertainen”. Biisi oli alun perin tarkoitettu häälahjaksi Brädin vaimolle. Saari kuitenkin innostui tekemään kappaleesta uuden version artistin Näis Kengis -albumille. Kappaleesta julkaistaan tänään 22. maaliskuuta single sekä musiikkivideo.

Brädi kertoo, että oli alun perin pyytänyt Sami Saarta esiintymään häihinsä ja suunnittelun lomassa heräsi idea, että eiköhän saman tien luoda jotain spesiaalimpaa. Brädi kertoo, että kyseessä on siis todella henkilökohtainen biisi.

”Sami on hieno muusikko ja soulin kanssa samankaltainen tienraivaaja jäykkään härmälaismassaan, kuin tässä omien kollegoiden kanssa oltu hiphop-ristiretkeläisiä. Väännetään molemmat rytmimusaa ja yhdistäviä tekijöitä on yllättävänkin paljon”, Brädi toteaa.

Albumin ensimmäinen single ”Lämpöö” sai räjähtävän lähdön, ja nousi YleX:n A-soittolistalle välittömästi ilmestyttyään. Brädin toinen single ”Happee” on jatkanut samaa nousujohteista linjaa, ja nousi upeasti Suomen Virallisen Latauslistan kärkeen.

”Lämpöö sinkku räjähti kesällä tosi isoksi hitiksi ja sytytti mun inspiraation. Olen tosi tyytyväinen singlejen menestykseen, ja iloinen upeiden kollegoiden avustuks! esta tämän albumin suhteen”, mies hehkuttaa.

Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti ja tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään Cheekin kanssa. Mies on tehnyt 2000-luvulla nimeä itselleen myös lahtelaisten hiphop-yhtyeiden 5th Elementin sekä Herrasmiesliigan puitteissa.